Sudjelovanje TCL-a na 134. kantonalnom sajmu

Sudjelovanje TCL-a na 134. kantonalnom sajmu

Na 134. kantonalnom sajmu, najvećem trgovinskom sajmu uvoza i izvoza koji se održava u terminu 15.10.-04.11.2023. u Guangzhou u Kini, TCL je još jednom impresionirao svijet naprednim razvojem na području klimatizacije. Kantonski sajam je najveći trgovinski sajam u Kini, koji privlači tisuće izlagača i posjetitelja iz cijelog svijeta. 

Proizvodi TCL-a poznati su po svojoj visokoj učinkovitosti i inovativnim rješenjima usmjerenim na udobnost i uštedu energije. Visoka učinkovitost i pouzdanost TCL klima uređaja učinili su ih nenadmašnima u izboru za kućanstvo i poslovni prostor.

Kantonski sajam veliki je trgovinski događaj koji se održava dva puta godišnje. Služi kao mjesto za razmjenu iskustava i znanja između proizvođača, distributera i potrošača. Ovaj događaj promiče razvoj međunarodne trgovine i promiče stvaranje novih poslovnih veza.

Sudjelovanje TCL-a na 134. kantonalnom sajmu istaknulo je njihovu reputaciju lidera u industriji klimatizacije i potvrdilo još jednom njihov visokokvalitetan i inovativan pristup proizvodnji proizvoda.